MarketOnline.ro va organiza Black Friday în perioada 20 - 22 noiembrie; vine și cu o inițiativă interesantă

977 ori
<b>MarketOnline.ro va organiza Black Friday în perioada 20 - 22 noiembrie; vine și cu o inițiativă interesantă</b>Pe ultima sută de metri, iată că și MarketOnline anunță data la care va realiza campania de Black Friday din acest an, mai precis &icirc;ntre 20-22 noiembrie. Astfel, &icirc;ncep&acirc;nd de m&acirc;ine vom beneficia de discount-uri de p&acirc;nă...

Pe ultima sută de metri, iată că și MarketOnline anunță data la care va realiza campania de Black Friday din acest an, mai precis între 20-22 noiembrie. Astfel, începând de mâine vom beneficia de discount-uri de până la 60% pentru smartphone-uri, televizoare, laptop-uri, electrocasnice, componente PC, dar și pentru produse de îngrijire personală.

O inițiativă foarte interesantă pe care o vedem adusă de către acest retailer, este și oferta prin care ni se oferă de 4 ori diferența în cazul în care un produs achiziționat este mai ieftin în portofoliul altui magazin din campania Black Friday. Iată și câteva informații referitoare la campania din 2015:

  • Comenzile înregistrate în această campanie vor fi livrate exclusiv prin curierat rapid, acestea nu vor putea fi ridicate de la sediul MarketOnline.
  • Livrarea produselor se face în mod gratuit dacă valoarea acestora depășește 150 ron și vor avea maxim 5 kg.
  • Pentru produsele din campania Black Friday cantitatea maximă care poate fi adăugată în coș este de 3 bucăți. Daca îți dorești mai multe repere din același model va trebui să plasezi o comandă nouă.

Dacă doriți ca procesul de achiziție să se desfășoare foarte rapid, vă recomandă crearea unui cont de utilizator pe site-ul marketonline.ro, cu datele personale și adresa de livrare. Puteți accesa site-ul de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×