Smartphone-ul modular Project Ara a avut parte de un demo direct de pe scena Google I/O 2015

Autor:  | Publicat în:  Google 1.197 ori
<b>Smartphone-ul modular Project Ara a avut parte de un demo direct de pe scena Google I/O 2015</b>Pe l&acirc;ngă produsele prezentate zilele acestea &icirc;n cadrul conferinței I/O 2015, cei de la Google au avut plăcerea să ne ofere un preview al telefonului modular Project Ara chiar pe scena amplasată la fața locului. Pentru prezentarea...

Pe lângă produsele prezentate zilele acestea în cadrul conferinței I/O 2015, cei de la Google au avut plăcerea să ne ofere un preview al telefonului modular Project Ara chiar pe scena amplasată la fața locului. Pentru prezentarea device-ului a fost desemnat Rafa Camargon, inginer în cadrul companiei.

După cum știm deja, întregul concept din spatele telefonului modular presupune schimbarea componentelor device-ului într-un mod foarte ușor. Astfel, atunci când dorim să ne bucurăm de o baterie mai mare, sau poate de două difuzoare stereo pentru o audiție premium, Google ne pune la dispoziție module hardware ce se atașează magnetic unui cadru cu circuite.

Acest lucru a fost demonstrat din nou la Google I/O 2015, un material video fiind disponibil mai jos în cadrul acestui articol. Observăm cum Rafa Camargon adaugă diferite module hardware ca și două difuzoare, procesor, baterie, respectiv camera foto.

Imediat după introducerea acestor elemente în cadrul ce avea deja atașat și display-ul, remarcăm că telefonul într-adevăr funcționează. Deși este un concept foarte interesant, Project Ara încă nu este răspândit publicului larg pentru moment. Totuși, Google speră ca un program pilot să fie demarat în această toamnă pe piața din Puerto Rico.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×