Smartphone-ul Ndrive S400, un telefon promitator

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.264 ori
<b>Smartphone-ul Ndrive S400, un telefon promitator</b>Ndrive nu este un nume sonor pe piata smartphone-urilor, dar iata ca aceasta companie pregateste un terminal Windows Mobile, cunoscut sub numele de s400, care poate fi admirat in imaginea urmatoare. Acest terminal fotogenic are un singur defect, grosimea...

Ndrive nu este un nume sonor pe piata smartphone-urilor, dar iata ca aceasta companie pregateste un terminal Windows Mobile, cunoscut sub numele de s400, care poate fi admirat in imaginea urmatoare.

Acest terminal fotogenic are un singur defect, grosimea sa deosebita si per total marimea care o depaseste cu mult pe cea a unui HTC Touch Diamond, spre exemplu. Smartphone-ul ruleaza Windows Mobile 6.1 cu ajutorul unui procesor Marvell PXA310 (624 MHz) plus un Qualcomm 6280. Memoria lui Ndrive s400 este de 256MB (ROM), respectiv 128MB (RAM), iar printre dotarile sale se mai numara si conectivitatea quad-band GSM/UMTS/HSDPA (7.2 Mbps).

Display-ul noului terminal este unul VGA cu diagonala de 2.8 inchi si rezolutie de 640 x 480, in vreme ce la capitolul camera, handsetul dispune de un senzor de 3 megapixeli cu autofocus si o camera VGA frontala. Specificatiile lui s400 includ si A-GPS, Bluetooth 2.0, WiFi b/g, un slot microSDHC, o baterie de 1500 mAh, video out, accelerometru si radio FM cu RDS. Nu cunoastem data de lansare a acestui termminal care promite sa rivalizeze chiar si cu cele mai performante HTC-uri.

Sursa: 209.85.171.104

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×