Smartphone-ul octo-core Micromax Canvas Knight A350 apare Într-o serie de fotografii

Autor:  | Publicat în:  Micromax 832 ori
<b>Smartphone-ul octo-core Micromax Canvas Knight A350 apare Într-o serie de fotografii</b>Se pare că smartphone-ul Micromax Canvas Knight A350 tocmai și-a făcut apariția în Rusia, odată cu o serie de fotografii și o listă de specificații, pe care le puteți admira mai jos. &nbsp; Device-ul dispune de un display Full HD de 5 inch, un...

Se pare că smartphone-ul Micromax Canvas Knight A350 tocmai și-a făcut apariția în Rusia, odată cu o serie de fotografii și o listă de specificații, pe care le puteți admira mai jos.

Device-ul dispune de un display Full HD de 5 inch, un procesor octo-core Mediatek de 2 GHz, 2 GB RAM, 32 GB memorie internă, o cameră foto principală de 16 megapixeli și o cameră foto secundară de 5 megapixeli.

Micromax Canvas Knight A350

De asemenea, terminalul vine și cu o baterie de 2350 mAh. Micromax Canvas Knight A350 măsoară doar 7.3 mm în grosime și se așteaptă ca lansarea acestuia să aibă loc pe piața din India.

Smartphone-ul octo-core Micromax Canvas Knight A350 apare Într-o serie de fotografii

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×