Apple lucrează la un sistem de plăți mobile propriu

Autor:  | Publicat în:  Apple 462 ori
<b>Apple lucrează la un sistem de plăți mobile propriu</b>Deși în acest moment, pe piață există numeroase soluții de plăți mobile pentru platforma iOS, se pare că cei de la Apple vor să lanseze un astfel de sistem de plăți mobile propriu. &nbsp; Potrivit unui raport realizat de către Wall Street...

Deși în acest moment, pe piață există numeroase soluții de plăți mobile pentru platforma iOS, se pare că cei de la Apple vor să lanseze un astfel de sistem de plăți mobile propriu.

Potrivit unui raport realizat de către Wall Street Journal, compania Apple se află în etapele preliminare de dezvoltare a unei infrastructuri de plăți mobile, ce va permite utilizatorilor să achiziționeze produse și servicii, atât din magazinele Apple, cât și din alte magazine.

Sursele afirmă faptul că gigantul din Cupertino, l-a desemnat ca șef al acestui proiect pe directorul magazinului online. Cu toate că Apple nu a comentat aceste speculații, știm că aceștia au desfășurat cercetări despre plățile mobile timp de mulți ani. Rămâne de văzut dacă acest serviciu de plați marca Apple va deveni realitate sau nu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×