Telefonul pliabil Motorola RAZR primeşte cele mai credibile randări de până acum + imagini cu ambalajul său

1.332 ori
<b>Telefonul pliabil Motorola RAZR primeşte cele mai credibile randări de până acum + imagini cu ambalajul său</b>Încă de la primele zvonuri despre telefoanele pliabile ale brandurilor mari, a apărut şi Motorola în ecuaţie cu propria sa versiune de RAZR. Întoarcerea celebrului telefon cu clapetă și corp subţire se va face printr-un terminal

Încă de la primele zvonuri despre telefoanele pliabile ale brandurilor mari, a apărut şi Motorola în ecuaţie cu propria sa versiune de RAZR. Întoarcerea celebrului telefon cu clapetă și corp subţire se va face printr-un terminal pliabil, că va sosi în acest an cu dotări midrange. Până atunci îl vedem într-o serie de randări noi.

Moto RAZR Fold

Ele provin de la Slashleaks şi nu avem nici o garanţie că ar fi autentice, dar par să fie apropiate de precedentele concepte. Se vede treaba că RAZR-ul cel clasic e folosit ca punct de pornire, fie şi numai prin mărimea acelei "bărbii" a telefonului. Având în vedere cât de subţire e acest Moto RAZR 2019, probabil acolo stau componentele mai importante.

Moto RAZR 2019

Observăm şi ambalajul acestui device, care seamănă foarte mult cu cutia lui ASUS ROG Phone. Până şi felul în care sunt plasate cablurile, căştile şi încărcătorul în acea prismă e similar cu ROG Phone. Moto RAZR 2019 vine la pachet cu un încărcător, cablu USB, căşti şi un adaptor de la USB Type-C la port de 3.5 mm. A se remarca şi prezenţa unui soi de dock la pachet.

Moto RAZR 2019

Avem şi o randare în care vedem telefonul din spate, pliat şi ne dăm seama cât de compact este de fapt. Nu e foarte clar totuşi din aceste randări dacă Moto a păstrat şi ecranul extern, sau doar pe cel intern pliabil pe mijloc. Ultimele scăpări au arătat că noul Moto RAZR 2019 va avea procesor Snapdragon 710, 4 sau 6 GB RAM şi 64 sau 128 GB stocare. Aşteptăm acum şi fotografii hands on mai convingătoare.

Moto RAZR 2019

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×