Smartphone-ul Samsung J2 Core cu Android Go la bord se afișează în fotografii hands-on; Nu va avea interfața stock

608 ori
<b>Smartphone-ul Samsung J2 Core cu Android Go la bord se afișează în fotografii hands-on; Nu va avea interfața stock</b>În acest an cei de la Samsung vor aduce pe piață și primul smartphone cu Android Go din portofoliu, terminal cu dotări modeste și preț accesibil care astăzi ni se prezintă într-o serie de fotografii hands-on. Deși se aștepta ca dispozitivul

Sud-coreenii de la Samsung plănuiesc ca în perioada următoare să aducă pe piață și primul smartphone Android Go din portofoliu, dispozitiv care aparent va fi cunoscut sub denumirea de Galaxy J2 Core și care astăzi ni se prezintă în fotografii hands-on. Ce ne uimește din prima este faptul că telefonul nu va oferi o interfață Android stock, asta pentru că Samsung aplică peste Experience UX.

Galaxy J2 Core

Este pentru prima dată când un producător are liber la oferirea unei interfețe diferite de cea stock în zona Android Go și aparent pe site-ul oficial Android Go nu se menționează că utilizatorii vor primi o interfață stock la pachet. Cel mai probabil experiența de utilizare va fi aceeași, fiind oferite în cazul de față aplicații din suita Go mai restrânse ca mărime și menite să consume mai puține date mobile.

Galaxy J2 Core

Din câte se poate vedea, acest telefon va oferi doar 8 GB de stocare flash și cel mai probabil 1 GB RAM. Ca design, J2 Core va fi un telefon clasic cu o carcasă din policarbonat și margini generoase ale panoului frontal. Prețul de sub 150 euro este în cărți și lansarea este programată să aibă loc pe piețele emergente. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×