Smartphone-ul Utok Fury este câștigat de Sâmînță Andy-Loren din Reșița

Autor:  | Publicat în:  Concurs 740 ori
<b>Smartphone-ul Utok Fury este câștigat de Sâmînță Andy-Loren din Reșița</b>După ce acum c&acirc;teva zile anunțam c&acirc;știgătorul smartphone-ului Allview E3 Sign, aseară la ora 21:00 a fost r&acirc;ndul lui Utok Fury să fie c&acirc;știgat de unul dintre cititorii noștri ce s-au &icirc;nscris la concurs. Extragerea s-a...

După ce acum câteva zile anunțam câștigătorul smartphone-ului Allview E3 Sign, aseară la ora 21:00 a fost rândul lui Utok Fury să fie câștigat de unul dintre cititorii noștri ce s-au înscris la concurs. Extragerea s-a efectuat prin intermediul serviciului random.org, lista celor 344 înscriși fiind disponibilă aici.

Fericitul câștigător ce se va bucura de un smartphone octa-core cu suport dual-SIM și căști Blaupunkt la pachet, este Sămînță Andy-Loren, un tânăr din Reșița. Printre funcțiile pe care le-am apreciat la acest model s-a numărat în special camera foto ce oferă fotografii bune, ecranul foarte luminos, cât și experiența de utilizare a unui Android aproape stock.

De asemenea, și căștile Blaupunkt incluse în pachet s-au dovedit a fi unele de calitate, volumul oferit și calitatea basului fiind una ridicată. Smartphone-ul UTOK Fury este disponibil în acest moment pe eMAG.ro la un preț de 999 lei.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×