Smartphone-ul Utok Fury este câștigat de Sâmînță Andy-Loren din Reșița

812 ori
<b>Smartphone-ul Utok Fury este câștigat de Sâmînță Andy-Loren din Reșița</b>După ce acum c&acirc;teva zile anunțam c&acirc;știgătorul smartphone-ului Allview E3 Sign, aseară la ora 21:00 a fost r&acirc;ndul lui Utok Fury să fie c&acirc;știgat de unul dintre cititorii noștri ce s-au &icirc;nscris la concurs. Extragerea s-a...

După ce acum câteva zile anunțam câștigătorul smartphone-ului Allview E3 Sign, aseară la ora 21:00 a fost rândul lui Utok Fury să fie câștigat de unul dintre cititorii noștri ce s-au înscris la concurs. Extragerea s-a efectuat prin intermediul serviciului random.org, lista celor 344 înscriși fiind disponibilă aici.

Fericitul câștigător ce se va bucura de un smartphone octa-core cu suport dual-SIM și căști Blaupunkt la pachet, este Sămînță Andy-Loren, un tânăr din Reșița. Printre funcțiile pe care le-am apreciat la acest model s-a numărat în special camera foto ce oferă fotografii bune, ecranul foarte luminos, cât și experiența de utilizare a unui Android aproape stock.

De asemenea, și căștile Blaupunkt incluse în pachet s-au dovedit a fi unele de calitate, volumul oferit și calitatea basului fiind una ridicată. Smartphone-ul UTOK Fury este disponibil în acest moment pe eMAG.ro la un preț de 999 lei.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×