Smartphone-uri dual-core cu procesor Qualcomm Snapdragon, lansate În 2011

Autor:  | Publicat în:  Qualcomm 1.526 ori
<b>Smartphone-uri dual-core cu procesor Qualcomm Snapdragon, lansate În 2011</b>Qualcomm, producătorul faimoaselor chipuri Snapdragon, tocmai a anunțat că va include o versiune dual-core a acestor CPU-uri pe terminalele 4G ale acestui an. Nu au fost menționate și nume ale companiilor care vor lansa astfel de smartphone-uri, dar...

Qualcomm, producătorul faimoaselor chipuri Snapdragon, tocmai a anunțat că va include o versiune dual-core a acestor CPU-uri pe terminalele 4G ale acestui an. Nu au fost menționate și nume ale companiilor care vor lansa astfel de smartphone-uri, dar avem o bănuială că Motorola, HTC și LG sunt printre ele.

De asemenea e foarte posibil ca Snapdragon în versiunea dual-core să fie inclus și pe tablete fabricate de firme precum Acer, Compal sau Pantech. Qualcomm anunțase în prealabil o serie de procesoare dual core în 2010, printre care și un model Snapdragon de 1.2GHz, care a început să fie livrat producătorilor vara trecută, în vreme ce variante de 1.5GHz au pornit către marile companii în ultimul trimestru.

în noiembrie 2010 Qualcomm a anunțat CPU-ul MSM8960, un Snapdragon dual core care suportă conectivitate 4G LTE, printre altele. Ce înseamnă noile chipuri? Suport pentru ieșire 1080p, camere de 12MP, captură video 3D, randare de imagini 3D pe ecranul telefonului și rezoluții incredibile pe smartphone-urile lunilor următoare.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×