Viitorul vine de la CES: Samsung a prezentat un display flexibil OLED (Video)

2.267 ori
<b>Viitorul vine de la CES: Samsung a prezentat un display flexibil OLED (Video)</b>Dacă suntem siguri că următoarele generații de console vor fi axate pe tehnologia 3D, nu ne-ar mira ca peste 2 sau 3 ani să vedem și console portabile ce se pot îndoi sau smartphone-uri flexibile. Tonul evoluției este dat de către Samsung, care a...

Dacă suntem siguri că următoarele generații de console vor fi axate pe tehnologia 3D, nu ne-ar mira ca peste 2 sau 3 ani să vedem și console portabile ce se pot îndoi sau smartphone-uri flexibile. Tonul evoluției este dat de către Samsung, care a prezentat la CES 211 un display OLED flexibil.

îl puteți vedea în acțiune mai sus, sub diferite forme și iată cum Ice Age 3 se vede fără probleme chiar și când ecranul este îndoit. Următorul pas al acestei tehnologii ar fi implementarea unei modalități de control prin atingere pe acest tip de ecran flexibil. Apoi poate telefoanele-ceas vor prinde mai bine la public și nu vor rămâne doar concepte.

Ce să mai spunem de tablete ce vor putea fi împăturite sau îndoite până ce vor încăpea în portofel? Dacă viitorul e flexibil, 3D și holografic, oare cum vor arăta telefoanele peste 20 de ani?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×