Varianta dual-SIM a lui Samsung Galaxy Note 5 primește certificarea de la TENAA; nu avem parte de slot microSD

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.298 ori
<b>Varianta dual-SIM a lui Samsung Galaxy Note 5 primește certificarea de la TENAA; nu avem parte de slot microSD</b>Anul acesta, t&acirc;rgulului de tehnologie IFA i-a lipsit ceva, acel ceva fiind evenimentul Unpacked a celor de la Samsung &icirc;n care producătorul sud-coreean lansa noua generație Note. Anul acesta, producătorul &icirc;n cauză a decis că o...

Anul acesta, târgulului de tehnologie IFA i-a lipsit ceva, acel ceva fiind evenimentul Unpacked a celor de la Samsung în care producătorul sud-coreean lansa noua generație Note. Anul acesta, producătorul în cauză a decis că o lansare timpurie ar putea face bine vânzărilor, și așa s-a întâmplat, telefonul fiind deja disponibil la vânzare.

Din câte descoperim astăzi, varianta dual-SIM Note 5 a fost certificată de către autoritatea chineză TENAA cu doar câteva zile în urmă, mai precis pe 31 august. Odată cu documentele dezvăluite de această autoritate, aflăm că telefonul nu va aduce din păcate un slot microSD, deși era nevoie de o astfel de dotare.

În cazul în care nu știați, această versiune dual-SIM a phablet-ului amintit mai sus, este deja disponibilă în stocul QuickMobile la un preț de 3.899 lei. Primim același display QHD de 5.7 inch, 4 GB RAM, un procesor octa-core Exynos 7420 și o cameră foto principală de 16 megapixeli cu bliț LED.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×