Sony Mobile își va închide birourile și activitatea operațională din Turcia, Africa și Orientul Mijlociu

1.134 ori
<b>Sony Mobile își va închide birourile și activitatea operațională din Turcia, Africa și Orientul Mijlociu</b>Nu mai este un secret faptul că filiala Mobile a celor de la Sony abia se ține pe linia de plutire, asta după telefoane neinspirate ca design și prețuri mult prea mari ce i-au făcut pe utilizatori să caute alternative. Acum apar și efectele negative

Deja nu mai este un secret faptul că japonezii de la Sony au de furcă cu segmentul Mobile, asta datorită deciziilor neinspirate luate în materie de design și al prețurilor mari practicate pentru dispozitivele aduse pe piață. Acum apar și consecințele acestor abordări și anume închiderea birourilor și al activității operaționale în piețe precum Turcia, Africa, cât și Orientul Mijlociu - decizie ce va fi pusă în aplicare în octombrie.

Această informație vine din partea lui Evan Blass și avem suficientă încredere că detaliile dezvăluite sunt unele reale. Acesta poate fi doar un început și totul se întâmplă ca urmare a planului propus de către japonezi pentru reducerea costurilor. Acum ceva timp Sony chiar a confirmat faptul că nu s-a mișcat destul de rapid în zona smartphone și astfel a pierdut potențialul de a se afișa.

În vreme ce alte branduri de pe piață ofereau terminale cu muchii înguste ale ecranului și camere duale, Sony abia acum în 2018 a făcut marele pas, unul nu tocmai apreciat de către fani datorită abordării avute. Noile modele din seria Xperia XZ2 sunt de-a dreptul masive pentru trendurile actuale și poate cel mai important aspect, pe piață se găsesc soluții mult mai bune chiar și la prețuri mai mici.

Acum se pregătește debutul lui Xperia XZ2 Premium, un telefon cu preț de 1000 euro care se laudă cu un ecran 4K și cu o cameră duală în spate. Sunt mari șanse ca lansarea sa comercială să vină odată cu cea a lui Note 9 și ca vânzările să fie încă o dată la pământ. Poate că Sony ar trebui să-și asculte fanii și să facă schimbările necesare pentru ca brandul Xperia să nu sufere aceeași soartă precum Vaio.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×