Smartphone-urile Oukitel beneficiază de prețuri speciale începând din 19 august; iată-le prezentate în detaliu

Autor:  | Publicat în:  Oukitel 1.238 ori
<b>Smartphone-urile Oukitel beneficiază de prețuri speciale începând din 19 august; iată-le prezentate în detaliu</b>De ceva timp vă prezentăm device-uri foarte atractive ce sosesc din China prin intermediul a diverși retaileri, terminale care &icirc;n ciuda prețurilor accesibile, nu fac rabat de la performanța hardware. Astăzi aflăm despre o promoție foarte...

De ceva timp vă prezentăm device-uri foarte atractive ce sosesc din China prin intermediul a diverși retaileri, terminale care în ciuda prețurilor accesibile, nu fac rabat de la performanța hardware. Astăzi aflăm despre o promoție foarte interesantă ce are în prim-plan device-urile Oukitel.

Cu toate că numele în cauză nu ne sună prea familiar, în rândurile de mai jos vom afla câte ceva despre acest producător, și desigur despre terminalele ce beneficiază de reduceri uimitoare. Printre aceste modele se află Oukitel U8, U10, U2, dar și smartwatch-ul A28, model ce se asemănă destul de mult cu ceasul celor de la Asus.

Smartphone-urile Oukitel beneficiază de prețuri speciale începând din 19 august; iată-le prezentate în detaliu

Oukitel U8 este unul dintre smartphone-urile puse la bătaie, telefon cu display HD de 5.5 inch, procesor quad-core Mediatek MT6735 de 1.0 GHz, 2 GB RAM, 16 GB de stocare, suport dual-SIM și cameră foto principală de 13 megapixeli cu autofocus și bliț LED. Primim un senzor frontal de 5 megapixeli, conectivitate 4G LTE și baterie de 2.850 mAh.

Oukitel

Telefonul de față beneficiază de o sticlă 2.5D aplicată peste ecranul de 5.5 inch, și de un scanner pentru amprente amplasat pe spate, chiar sub camera foto. De asemenea, trebuie menționat că la nivel software ni se oferă sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Începând din 19 august, prețul său va fi de doar 110 dolari.

Smartphone-urile Oukitel beneficiază de prețuri speciale începând din 19 august; iată-le prezentate în detaliu

Următorul pe listă este Oukitel U10, un device ce sosește cu un display Full HD IPS OGS de 5.5 inch, un procesor octa-core pe 64-bit de 1.3 GHz (MTK6753), 3 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare. Avem la dispoziție sistemul de operare Android 5.1 Lollipop, conectivitate 4G LTE, suport dual-SIM și o baterie de 2.850 mAh.

Oukitel U10

Alte dotări sunt reprezentate de către o cameră foto principală de 13 megapixeli și de senzorul frontal de 5 megapixeli. Oukitel U10  aduce și sticlă 2.5D, un slot pentru carduri microSD, scanner de amprente, și o carcasă a cărei grosimi este de 7.9 mm. Prețul său va fi de 150 dolari începând de mâine.

Oukitel U2

Ultimul smartphone inclus în oferta EverBuying este Oukitel U2, cel mai accesibil device din această serie. Telefonul oferă un display IPS de 5 inch cu rezoluție 960 x 540 pixeli + sticlă duală 2.5D, un procesor quad-core Mediatek MT6735 pe 64 bit ce este tactat la 1.0 GHz și 1 GB memorie RAM.

Oukitel U8

Ni se oferă 8 GB spațiu intern de stocare, o cameră foto principală de 8 megapixeli, un senzor frontal de 2 megapixeli, conectivitate 4G LTE și baterie de 2.050 mAh. Oukitel U2 va costa mâine doar 90 dolari.

De asemenea, EverBuying ne oferă și un preț special pentru smartwatch-ul Oukitel A28, model care adoptă un design atractiv și specificații decente. Mai precis, avem parte de tehnologia Bluetooth 4.0, compatibilitate cu iOS și Android, un chip Mediatek MTK2502 și un modul de măsurare a pulsului.

Oukitel

Este prezent și un pedometru, o funcție de sincronizare a contactelor și un senzor de monitorizare a somnului. Primim o curea din piele, un corp din oțel inoxdidabil, certificare pentru rezistență la contactul cu apa și funcția de aprindere a display-ului printr-un gest de mișcare a încheieturii, la fel ca și Apple Watch. Prin folosirea codului OA28, prețul acestui purtabil este de 50$ în perioada 19 - 26 august.

Toate aceste produse pot fi regăsite chiar aici.

Smartphone-urile Oukitel beneficiază de prețuri speciale începând din 19 august; iată-le prezentate în detaliu

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×