Specificaţiile unui presupus Surface Phone "Juggernaut Alpha" apar pe web; Corp din metal, ecran şi camera de top

1.349 ori
<b>Specificaţiile unui presupus Surface Phone "Juggernaut Alpha" apar pe web; Corp din metal, ecran şi camera de top</b>A trecut multă vreme de c&acirc;nd nu am mai auzit vorbindu-se despre un Surface Phone, un soi de Nexus Phone al universului Windows Mobile. Ei bine, acest handset revine &icirc;n actualitate astăzi, prin intermediul unui nume de cod familiar:...

A trecut multă vreme de când nu am mai auzit vorbindu-se despre un Surface Phone, un soi de Nexus Phone al universului Windows Mobile. Ei bine, acest handset revine în actualitate astăzi, prin intermediul unui nume de cod familiar: Juggernaut Alpha.

Acest nume de cod a apărut pe web asociat cu o listă de specificaţii, după ce cu 3 ani în urma apărea în log-uri GPS de la campusul Microsoft. Trecând 3 ani era de aşteptat ca dotările să ajungă la zi şi primim aici hardware de top, care se poate bate de la egal şi cu viitoarele modele Nexus. E vorba spre exemplu despre un ecran AMOLED de 5.5 inch, cu rezoluţie Quad HD şi protecţie Gorilla Glass 4.

Surface Phone

Juggernaut Alpha mai aduce şi un procesor Intel Atom x3 (SoFIA) 64 bit, o cameră de 21 megapixeli Pureview în spate şi una frontală de 8 MP cu lentila Zeiss wide angle. Tot la bord găsim şi 4 GB RAM în varianta high end şi va exista şi o versiune cu 3 GB RAM se pare, plus Windows 10 Mobile ca OS, 64 sau 128 GB stocare, port USB Type-C şi un stylus în stil Galaxy Note 5.

Noul smartphone va suporta încărcare wireless şi va avea un corp din aluminiu şi magneziu. El ar urma să fie lansat comercial sub numele de Surface Mobile şi să debuteze la finalul acestui an sau la început de 2016.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×