Smartphone-uriles sunt in continuare la moda, in crestere, datorita lui Palm Pre si iPhone 3GS

1.437 ori
<b>Smartphone-uriles sunt in continuare la moda, in crestere, datorita lui Palm Pre si iPhone 3GS</b>Numarul de posesori de smartphone-uri este in continua crestere, sau cel putin asa afirma un sondaj ChangeWave, care a fost efectuat intre 9 si 15 iunie. 37% dintre repondenti au afirmat ca detin un smartphone, in vreme ce 14.4% si-au manifestat dorinta...

Numarul de posesori de smartphone-uri este in continua crestere, sau cel putin asa afirma un sondaj ChangeWave, care a fost efectuat intre 9 si 15 iunie. 37% dintre repondenti au afirmat ca detin un smartphone, in vreme ce 14.4% si-au manifestat dorinta de a achizitiona un astfel de terminal in urmatoarele 3 luni.

Studiul a inclus 4063 de repondenti si a stabilit faptul ca, la capitolul cota de piata, Research in Motion sta cel mai bine, cel putin in SUA. Compania canadiana conduce topul producatorilor de smartphone-uri, cu o cota de piata de 41%, urmati de Apple, cu 25% si Palm, cu 7%. Interesant este faptul ca, dintre cei care au afirmat ca vor cumpara un smartphone in urmatoarele 3 luni, 8% au declarat ca acest va fi un Palm.

Smartphone-uriles sunt in continuare la moda, in crestere, datorita lui Palm Pre si iPhone 3GS

Procentul este dublu fata de cel inregistrat inainte de lansarea lui Palm Pre, semn ca handsetul a scos compania din conul de umbra in care intrase. 44% dintre cei care intentioneaza sa cumpere un smartphone nou in urmatoarele 90 de zile afirma ca acesta va fi un iPhone, dovendindu-se astfel impactul modelului 3GS, a lui iPhone OS 3.0 si a reducerii pretului lui iPhone 3G.

[ Via: Gsmdome.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×