Nokia Surge, cel mai nou telefon al finlandezilor, gata de lansare intr-o saptamana

9.002 ori
<b>Nokia Surge, cel mai nou telefon al finlandezilor, gata de lansare intr-o saptamana</b>Cunoscut initial drept Nokia Mako sau Nokia 6790, Nokia Surge a fost anuntat astazi, el urmand sa fie lansat prin AT&T in SUA. Terminalul va sosi la un pret redus si va incorpora functii de social networking. Noul smartphone vine cu o tastatura full...

Cunoscut initial drept Nokia Mako sau Nokia 6790, Nokia Surge a fost anuntat astazi, el urmand sa fie lansat prin AT&T in SUA. Terminalul va sosi la un pret redus si va incorpora functii de social networking.

Noul smartphone vine cu o tastatura full QWERTY, un display QVGA de 2.4 inchi, care functioneaza atat in mod portrait, cat si landscape, plus functii avansate de mesagerie (email, IM, mesaje multimedia si social networking). Nokia Surge suporta conectivitate quad band GSM/GPRS/EDGE si dual band UMTS/HSDPA (3.6Mbps), iar terminalul vine si cu o camera de 2 megapixeli.

Nokia Surge

Printre dotarile noului telefon se mai numara si suport pentru serviciul AT&T Navigator, un browser HTML cu suport Flash, Bluetooth si un jack de 2.5 mm pentru headset. Handsetul va fi disponibil din data de 19 iulie, la pretul de 79.99 dolari, impreuna cu un abonament pe 2 ani.

[ Via: Nokia.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×