SMS-ul trimis la volan = moarte curata

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 1.386 ori
<b>SMS-ul trimis la volan = moarte curata</b>Aceasta caricatura este un fel morbid de a privi flagelul numit "utilizarea telefonului mobil in timpul sofatului". In vreme ce in Marea Britanie si in statul american California, masurile luate impotriva "textingului" la&nbsp; volan sunt printre cele mai...

Aceasta caricatura este un fel morbid de a privi flagelul numit "utilizarea telefonului mobil in timpul sofatului". In vreme ce in Marea Britanie si in statul american California, masurile luate impotriva "textingului" la  volan sunt printre cele mai dure, Romania este in continuare tara in care se poate si dansa la volan, daca este cazul.

A existat la un moment dat un clip foarte dur pe web, care prezenta accidente oribile de masina, implicand si copii si avand ca background o melodie a celor de la Metallica... Pe langa prezentarea accidentelor cauzate de alcool, somnolenta la volan sau neatentie, o astfel de nenorocire inclusa in clip a fost cauzata si de telefonul mobil.

E interesant de observat faptul ca ne indreptam catre o era a smartphone-urilor, a terminalelor QWERTY/touchscreen, care vor necesita tot mai mult atentia noastra, ca niste Tamagotchi-uri care au inghitit computerul personal. Daca peste 20 de ani telefonul iti va fi si PC, va fi cam greu sa il ignori atunci cand el da vreo eroare, chiar si cand esti la volan, nu e asa?

[Via: Blog.acj.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×