Google Maps include optiunea Layer; Google Latitude soseste pe iPhone

2.677 ori
<b>Google Maps include optiunea Layer; Google Latitude soseste pe iPhone</b>In vreme ce Google Maps for Mobile 3.2 tocmai era lansat si surprindea pe toata lumea cu optiunea "Layers", iata ca aflam ca faimosul serviciu de location sharing Google Latitude a sosit pe iPhone chiar ieri. Iata o demonstratie a acestuia din urma: Cum...

In vreme ce Google Maps for Mobile 3.2 tocmai era lansat si surprindea pe toata lumea cu optiunea "Layers", iata ca aflam ca faimosul serviciu de location sharing Google Latitude a sosit pe iPhone chiar ieri. Iata o demonstratie a acestuia din urma:

Cum ne afecteaza aceste vesti? Ei bine, desi hartile din Google Maps ale Europei de Est nu sunt complete, Latitude va avea marele avantaj de a ne permite sa ne urmarim prietenii, in locurile in care acestia se deplaseaza, inca o data zgandarind problema spinoasa a privacy-ului. De asemenea, aparitia functiei Layers in Google Maps for Mobile, ne va permite sa cream trasee prin My Maps online, plasandu-le apoi ca layer pe mobil si utilizandu-le in trimpul drumetiilor montane sau sofatului pe Transfagarasan, de exemplu.

Ce este Layers mai exact? Ei bine, aceasta este o optiune din noul Google Maps for Mobile 3.2, accesibila prin apasarea tastei 2 a mobilului si gata de a oferi utilizatorului harti personale (My Maps), informatii despre trafic si o metoda de cautare imbunatatita. Dupa cum puteti vedea si in screenshotul de mai jos, exista acum posibilitatea de a adauga informatii la locurile preferate de pe hartile pe care vi le-ati creat pe desktop prin My Maps. "W"-urile vin de la Wikipedia si veti putea asocia fiecarui loc un anumit articol al celebrei enciclopedii.

Google Maps 3.2 este disponibil pentru download de aici, iar Google Latitude este chiar acum disponibil prin App Store, pentru posesorii de iPhone.

[Via: iPhoneforum.ro si Download.cnet.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×