SMS-uri gratuite prin Jaxtr, in 38 de tari, nu si in Romania

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 3.221 ori
<b>SMS-uri gratuite prin Jaxtr, in 38 de tari, nu si in Romania</b>Jaxtr, o companie din Silicon Valley a anuntat oficial ca va oferi un serviciu de mesaje text gratuite pe telefonul mobil, disponibil in 38 de tari. Din pacate, se pare ca Romania nu se afla pe aceasta lista, probabil din cauza faptului ca bravii nostri...

Jaxtr, o companie din Silicon Valley a anuntat oficial ca va oferi un serviciu de mesaje text gratuite pe telefonul mobil, disponibil in 38 de tari. Din pacate, se pare ca Romania nu se afla pe aceasta lista, probabil din cauza faptului ca bravii nostri compatrioti sunt cunoscuti pentru faptul ca abuzeaza de orice serviciu gratuit.

Utilizatorii Jaxtr pot folosi un simplu formular Web pentru a trimite mesaje text pe un telefon mobil in tari ca SUA, Brazilia, Marea Britanie, Kenya, Slovenia sau Ucraina. Persoana care primeste mesajul poate trimite raspunsul direct de pe telefonul mobil, sau poate da click pe un link, inscriindu-se apoi la Jaxtr si trimitand un mesaj gratuit prin browser, drept raspuns. Mesajele text vor include o mica reclama, sursa de venit pentru Jaxtr, iar serviciul are ca scop vizitarea site-ului Jaxtr de catre utilizatori, care va genera de asemenea venituri din reclame.

Get jaxtr | Login


Jaxtr are deja 10 milioane de utilizatori, majoritatea din afara Statelor Unite, existand pana acum sub forma unui serviciu bazat pe "membership" (nu puteai trimite SMS unei persoane care nu era inscrisa si viceversa). Compania va prelua modelul altor initiative similare, oferind serviciul suportat de reclame complet gratuit, dar si un serviciu premium care va costa. Jaxtr colaboreaza cu iBasis si alte companii detinute de catre grupul de telecomunicatii KPN, din Olanda.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×