Primul GPS fabricat in Romania, lansat de AROBS Transilvania Software

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.529 ori
<b>Primul GPS fabricat in Romania, lansat de AROBS Transilvania Software</b>AROBS Transilvania, principalul dezvoltator de software pentru terminale mobile si distribuitor de echipamente GPS si terminale dotate cu GPS a lansat primul GPS fabricat in Romania, cu numele de Smailo. Acesta se afla acum in teste la mobilissimo si il...

AROBS Transilvania, principalul dezvoltator de software pentru terminale mobile si distribuitor de echipamente GPS si terminale dotate cu GPS a lansat primul GPS fabricat in Romania, cu numele de Smailo. Acesta se afla acum in teste la mobilissimo si il veti vedea in curand intr-un review complet.

GPS-ul Smailo dispune de un display de 4.3 inch si tinteste un public format din posesori de masini middle class. Echipamentul GPS costa 699 de lei si soseste cu harta Europei de Est, respectiv 799 lei, in varianta cu harta extinsa a Europei (43 de tari). Utilizatorii noului GPS pot gasi cu usurinta locatia la care doresc sa ajunga, in oricare dintre cele 43 de tari, la nivel de strada si numar.

GPS-ul are si utilitate anti-radar, oferind utilizatorilor sansa de a downloada o harta a radarelor fixe de pe continentul european. Acelasi Smailo permite si aflarea punctelor principale de interes de pe "Batranul Continent". Piata GPS-urilor este estimata in 2008 la 15 milioane de euro si este interesant sa observam cum si companiile romanesti isi fac intrarea in acest domeniu cu produse mai mult decat promitatoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×