SMS-uri si convorbiri gratuite prin Blyk din octombrie

1.846 ori
<b>SMS-uri si convorbiri gratuite prin Blyk din octombrie</b>Blyk este un serviciu gratuit de telefonie mobila, care va obtine profit din reclamele pe care le va prezenta clientilor sai. Desi trebuia sa se lanseze in aceasta vara, serviciul va fi disponibil de abia din luna octombrie, in Marea Britanie. Blyk va fi...

Blyk este un serviciu gratuit de telefonie mobila, care va obtine profit din reclamele pe care le va prezenta clientilor sai. Desi trebuia sa se lanseze in aceasta vara, serviciul va fi disponibil de abia din luna octombrie, in Marea Britanie.

Blyk va fi lansat sub forma unui operator virtual de telefonie mobila, ce va folosi reteaua Orange din Marea Britanie. Clientii vor putea suna gratis si trimite SMS-uri fara a plati un cent, avand doar obligatia de a primi mesaje ce includ continuturi publicitare. Publicul tinta al acestui operator este format din utilizatori cu varste cuprinse intre 16 si 24 de ani, iar clientii Blyk vor trebui sa isi construiasca o serie de profiluri pentru a putea determina preferintele acestora.

Continuturile de advertising vor fi disponibile in format video, interactiv, text sau sub forma de mesaje audio, trimise utilizatorilor. Blyk a semnat deja contracte de colaborare cu nume mari gen Coca-Cola, L'Oreal, Yell.com sau Buena Vista. Compania care ofera acest serviciu a fost fondata de Pekka Ala-Pietila, fost presedinte Nokia si Antti Ohrling, CEO al agentiei publicitare Contra Group.

Asteptam cu nerabdare ca acest serviciu sa poposeasca si pe teritoriul tarii noastre, desi intregul concept pare prea frumos pentru a fi adevarat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×