Se lucreaza la iPhone nano?

2.625 ori
<b>Se lucreaza la iPhone nano?</b>iPod nano este un audio player digital extrem de usor de folosit, incluzand doar functiile de baza ale unui iPod standard. Avand in vedere ca Apple a dat lovitura cu acest concept, de ce nu am vedea in curand un iPhone nano? Ipoteza devine mai mult decat...

iPod nano este un audio player digital extrem de usor de folosit, incluzand doar functiile de baza ale unui iPod standard. Avand in vedere ca Apple a dat lovitura cu acest concept, de ce nu am vedea in curand un iPhone nano?

Ipoteza devine mai mult decat plauzibila, deoarece Apple este gata sa patenteze un "touchpad bazat pe simboluri", pe care-l puteti admira in imaginea de mai sus. Patentul descrie acest concept drept un simplu touchpad, care foloseste diferite simboluri pentru a reprezenta optiunile ce pot fi accesate. Evident iPhone nano nu va avea functii video, dar va fi terminalul ideal pentru cei ce doresc un MP3 player inclus intr-un telefon.

Totusi, nu vedem rostul unui iPhone nano, avand in vedere ca exista deja terminale cu MP3 player inclus care au definit acest tip de gadgeturi. Printre acestea se numara si seria Walkman de la Sony Ericsson, iar alegerea intre un terminal mobil Apple, in varianta nano si unul de la Sony ar fi extrem de grea. Pana la un anunt oficial al lui Steve Jobs sau o confirmare a noului terminal, admiram imaginile patentului si incercam sa ne imaginam cum va function acest iPhone nano.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×