Samsung Galaxy S10 ar avea scannerul de amprente integrat în ecran confirmat; Qualcomm ar fi furnizorul principal

1.830 ori
<b>Samsung Galaxy S10 ar avea scannerul de amprente integrat în ecran confirmat; Qualcomm ar fi furnizorul principal</b>Încă o dată dăm peste un leak ce sugerează faptul că într-adevăr flagship-ul Samsung Galaxy S10 din 2019 va adopta un scanner de amprente, ba chiar unul al cărui furnizor principal va fi nimeni altul decât Qualcomm. Mai aflăm cu această ocazie

Suntem în 2018, anul în care ZenFone 5 a venit în februarie, după un ZenFone 4 lansat în septembrie 2017. Anul în care Galaxy Note 9 ar fi la doar săptămâni distanta de debut şi anul în care totul se mişcă rapid. Nu e de mirare că zvonurile despre Samsung Galaxy S10 au început aşa devreme. Acum avem şi prima confirmare.

E vorba despre funcţia pe care sincer o bănuiam de mai bine de un an şi anume scannerul de amprente integrat în ecran. La începutul lunii se întăreau speculaţiile legate de acest mecanism, iar acum se confirmă. Iniţial această funcţie era programată de fapt pentru Galaxy Note 9, dar se pare că va fi păstrată pentru al zecelea Galaxy S. Informaţiile vin de această dată din Coreea de Sud, iar sursele afirmă că senzorul de amprente e deja gata şi integrat în panoul de ecran.

Va fi unul ultrasonic produs de către Qualcomm. De ecran se ocupă Samsung Display, aşa cum era previzibil. E prima oară când auzim numele Qualcomm în această ecuaţie şi mă aşteptam să auzim de Synaptics mai degrabă. Se discută şi despre integrarea senzorului Qualcomm şi pe alte device-uri, precum produse smart home, electrocasnice şi chiar automobile.

Avantajul acestui tip de senzor este că e mai precis decât cel optic, utilizat până acum pe smartphone-uri. Modul său de a funcționa este prin transmiterea unui puls sultrasonic spre deget, pentru a cartografia porii şi denivelările sale, unice pentru fiecare amprentă. Galaxy S10 e aşteptat cel devreme la CES 2019 şi cel târziu la MWC. Cu cât vine el mai devreme, cu apare mai clar şi perspectiva lui Galaxy X cel pliabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×