Software-ul Apple iPhone 2.0 in actiune (video)

1.102 ori

In cazul in care sunteti printre putinii care folosesc noul firmware 2.0 pe prima generatie de iPhone-uri, fara a va confrunta cu buguri veti aprecia experienta oferita de acest software. Iata cam ce va rezerva firmware-ul oferit de Apple, intr-un clip...

In cazul in care sunteti printre putinii care folosesc noul firmware 2.0 pe prima generatie de iPhone-uri, fara a va confrunta cu buguri veti aprecia experienta oferita de acest software. Iata cam ce va rezerva firmware-ul oferit de Apple, intr-un clip video de prezentare realizat de catre cei de la Mobilitysite:

iPhone firmware 2.0

V-am prezentat procesul de instalare al softului intr-un articol anterior si va reamintim ca firmware-ul 2.0 nu este sigur inca, in special pentru prima generatie de iPhone-uri. Observati cum redactorul Mobilitysite, dupa instalarea de 20 de minute a softului purcede la a testa un joc care profita din plin de accelerometrul handsetului - Super Monkey Ball. Vedem apoi aplicatia Twitterrific in actiune, iar pentru detalii despre aceasta va trebui sa aruncati o privire aici.

Facebook este si el prezent printre aplicatii, impreuna cu jocul Texas Holdem. In cazul in care va intrebati, Twitterrific si Facebook sunt aplicatii gratuite pe iPhone, putand fi descarcate cu ajutorul lui App Store. Acelasi magazin online va ofera sansa de a cumpara jocul Monkey Ball la pretul de 9.99 dolari si Texas Holdem la 6.99 dolari. De remarcat este faptul ca redactorul care a realizat clipul este incantat de faptul ca Exchange Server functioneaza pe iPhone fara probleme, fiind trecut printr-o serie de teste.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×