Soldatii americani folosesc iPhone-ul in razboiul din Afganistan

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.105 ori
<b>Soldatii americani folosesc iPhone-ul in razboiul din Afganistan</b>Militarii din Afganistan folosesc o aplicatie pentru iPhone, in lupta lor cu fortele talibane. Acest soft se bazeaza pe o tehnologie folosita in jocurile video, ne informeaza The Mirror. Aplicatia costa aproximativ 21 de euro si poarta numele de...

Militarii din Afganistan folosesc o aplicatie pentru iPhone, in lupta lor cu fortele talibane. Acest soft se bazeaza pe o tehnologie folosita in jocurile video, ne informeaza The Mirror.

Aplicatia costa aproximativ 21 de euro si poarta numele de BulletFlight, ea fiind ideala pentru lunetisti, deoarece acestia pot identifica felul in care vantul si rotatia Pamantului influenteaza traiectoria gloantelor. In plus, softul permite si anticiparea ranilor pe care le va suferi inamicul lovit. Astfel, aplicatia devine ideala pentru a tinti inamicii de la mare distanta.

De parca aceasta tehnologie nu era de ajuns, americanii folosesc si gadgeturi inspirate de consola Xbox 360 pentru a dirija vehicule robotizate, iar chipurile de PlayStation 3 sunt folosite pentru a crea noi tipuri de radare.

Revenind la aplicatia "BulletFlight", trebuie sa aflati ca varianta sa de baza costa 2.7 euro, iar cea integrala costa 20.8 euro si ne intrebam daca nu este periculos ca un maniac lunetist sa aiba acces la un astfel de soft in tari ca SUA, care au avut probleme cu sniperii.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×