Un prototip de BlackBerry misterios, scapat pe web?

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.162 ori
<b>Un prototip de BlackBerry misterios, scapat pe web?</b>Numeroase telefoane isi incep drumul sub forma unei versiuni beta/prototip, dar trebuie sa aflati ca exista si handseturi care niciodata nu vor vedea lumina zilei. Se intampla uneori ca astfel de prototipuri sa scape din mana unui producator de telefoane...

Numeroase telefoane isi incep drumul sub forma unei versiuni beta/prototip, dar trebuie sa aflati ca exista si handseturi care niciodata nu vor vedea lumina zilei. Se intampla uneori ca astfel de prototipuri sa scape din mana unui producator de telefoane si sa ajunga pe web, dupa cum a fost cazul lui Sony Ericsson P5 Paris cu cativa ani in urma si acum este randul celor de la RIM sa faca la fel cu un BlackBerry.

Menit sa fie casat prematur, probabil pentru ca nu este comercial viabil, un astfel de prototip a fost fotografiat, rezultand imaginea de mai sus. Aparent, handsetul vine cu un display touch, un trackball de model vechi (clasic pentru BlackBerry si mai bun decat un trackpad optic) si probabil o tastatura QWERTY glisanta.

De obicei astfel de imagini sunt irelevante, deoarece produsele nu vor fi vreodata reale, dar macar stim in ce directie se indreapta designul viitoarelor BlackBerry-uri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×