Orange sustine ca actorii polonezi platiti sa stea la coada pentru iPhone 3G erau clienti reali

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.132 ori
<b>Orange sustine ca actorii polonezi platiti sa stea la coada pentru iPhone 3G erau clienti reali</b>V-ati fi asteptat ca Orange sau Apple sa confirme aceasta informatie? Ei bine, iata ca aceste doua companii dezmint faptul ca operatorul de telefonie, filiala din Polonia ar fi platit actori pentru a sta la coada in cadrul evenimentului de lansare a lui...

V-ati fi asteptat ca Orange sau Apple sa confirme aceasta informatie? Ei bine, iata ca aceste doua companii dezmint faptul ca operatorul de telefonie, filiala din Polonia ar fi platit actori pentru a sta la coada in cadrul evenimentului de lansare a lui iPhone 3G.

Ca raspuns la aceste acuzatii, aparute in publicatii din toata lumea, o purtatoare de cuvant a companiei a afirmat ca agitatia din preajma lansarii a fost atat de mare, incat si unii membri al staffului Orange s-au alaturat clientilor in fata magazinelor. Mailul in care era dezmintita informatia, mentiona si vanzari semnificative ale handsetului si ca operatorul portocaliu se declara multumit.

Totusi, nu beneficiem de cifre palpabile, pentru a intelege de unde vine aceasta multumire sau daca Polonia va contribui cu ceva la atingerea "tintei" de 10 milioane de iPhone-uri vandute pana la finalul lui 2008. Interesant ar fi fost sa aflam niste sume pe care le-au incasat actorii pentru a se preface interesati de telefonul verii, dar banuim ca povestea se va dezamorsa in 2-3 zile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×