Tableta Nexus 7 primește o serie de accesorii, ajunse pe web printr-o scăpare: dock POGO și husă din piele premium

1.838 ori
<b>Tableta Nexus 7 primește o serie de accesorii, ajunse pe web printr-o scăpare: dock POGO și husă din piele premium</b>Odată cu sosirea lui Nexus 7 nu puteau lipsi accesoriile, care au început să apară în toate mărimile și formele. Astăzi avem parte de o scurgere de informații care prezintă un dock și o husă premium din piele pentru tableta de 7 inch cu CPU...

Odată cu sosirea lui Nexus 7 nu puteau lipsi accesoriile, care au început să apară în toate mărimile și formele. Astăzi avem parte de o scurgere de informații care prezintă un dock și o husă premium din piele pentru tableta de 7 inch cu CPU quad core.

Cei de la Nordic Hardware au pus mâna pe câteva slide-uri cu viitoare produse create pentru Nexus 7. știți acei pini din lateralul lui Nexus 7? Ei bine aceștia îi vor servi pentru a se conecta la un dock precum cel descoperit aici, acest Dock POGO, care vine la prețul de 49.99 și se va lansa pe 24 august. Dockul este creat la un unghi special pentru utilizarea cu Nexus 7 în tandem și pentru a permite vizionarea de filme, fotografii și web browsing în mod ideal.

Același dock vine cu un jack audio de 3.5 mm, permite conectarea de difuzoare și nu dispune de port HDMI din păcate. Apoi avem și o husă premium din piele, care va sosi pe 31 august, la prețul de 40 dolari, în 4 variante de culoare. Mă aștept să mai vedem și alte accesorii în zilele următoare, poate niște boxe, accesorii de gaming și cradle-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×