Sony anunță ceasul Smart Watch 2 cu certificare IP57

2.173 ori
<b>Sony anunță ceasul Smart Watch 2 cu certificare IP57</b>împreună cu phablet-ul Xperia Z Ultra, astăzi a fost anunțat și ceasul Smart Watch 2, ajuns la ce-a de-a 2-a generație. Noul Smart Watch este construit din materiale de înaltă calitate. Avem o carcasă din aluminiu și o curea fabricată din oțel...

împreună cu phablet-ul Xperia Z Ultra, astăzi a fost anunțat și ceasul Smart Watch 2, ajuns la ce-a de-a 2-a generație. Noul Smart Watch este construit din materiale de înaltă calitate. Avem o carcasă din aluminiu și o curea fabricată din oțel inoxidabil, care poate fi schimbată cu orice curea standard de 24mm. Ecranul măsoară 1.6 inch (rezoluție 220x176 pixeli) și dispune de o luminozitate îmbunătățită față de vechea generație.

 
Device-ul este rezistent la apă (certificare IP57) și oferă suport NFC și bluetooth pentru conectarea la smartphone-urile sau tabletele cu Android, care rulează minim versiunea 4.0. Ceasul adoptă o interfață familiară cu cea de pe android și poate funcționa cu o curea normală atunci când nu este conectat la alt dispozitiv. Sony Smart Watch 2 vine cu player audio, suport pentru citirea mesajelor, posibilitatea de a răspunde la apeluri, verificarea update-urilor de pe site-urile de socializare și aplicații de fitness.

Sony Smart Watch 2​

 
Sony spune că există 200 de aplicații unice pentru Smart Watch, care au fost descărcate până în acest moment de peste 1 milion de ori. De asemenea, Sony așteaptă dezvoltatori dornici să creeze noi aplicații pentru ceasul inteligent. Durata de viață a bateriei este undeva în jur de 4 zile, dar nu sunt date oficiale. Ceasul va fi disponibil începând cu luna septembrie în toată lumea. Momentan nu avem un preț, dar putem să ne facem o idee, știind că vechea generație are un cost de achiziție de 100$ în State.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×