Sony anunță oficial camera foto pentru selfie-uri Cyber-shot KW1 ce arată ca o sticluță de parfum

Autor:  | Publicat în:  Sony 696 ori
<b>Sony anunță oficial camera foto pentru selfie-uri Cyber-shot KW1 ce arată ca o sticluță de parfum</b>După ce în zilele precedente am avut ocazia să aruncăm o primă privire asupra unui device destul de misterios și ciudat în același timp, iată că astăzi, Sony anunță oficial produsul în cauză ce nu este altceva decât o cameră foto...

După ce în zilele precedente am avut ocazia să aruncăm o primă privire asupra unui device destul de misterios și ciudat în același timp, iată că astăzi, Sony anunță oficial produsul în cauză ce nu este altceva decât o cameră foto compactă cu senzor rotativ. Acesta se numește Sony KW1 și beneficiază de un design ce aduce foarte mult cu cel al unei sticluțe de parfum.

Aflăm că numele său complet este Sony Cyber-shot DSC-KW1 și faptul că va fi disponibilă în 4 nuanțe de culoare: alb, roz, verde și mov. Din câte putem observa, în partea de sus a device-ului avem senzorul camerei foto rotativ ce este înconjurat de cristale swarovski, senzor ce oferă lentile wide f2.0 și o deschidere focală de 21 mm.

Sony KW1

De asemenea, sub senzorul foto este prezent și un display touch de 3.3 inch. Printre funcțiile incluse de această cameră se numără un slot pentru carduri microSD, conectivitate WiFi și NFC. Se așteaptă ca Sony KW1 să ajungă în magazine la sfârșitul lunii septembrie la un preț de aproximativ 845$.

Sony anunță oficial camera foto pentru selfie-uri Cyber-shot KW1 ce arată ca o sticluță de parfum

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×