Mircea Geoana se teme de telefon, dupa scandalul interceptarilor

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 1.186 ori
<b>Mircea Geoana se teme de telefon, dupa scandalul interceptarilor</b>Dupa ce legea "Big Brother" a starnit controverse si s-a pus problema ascultarii telefoanelor unor membri ai Guvernului, Mircea Geoana a declarat ca doreste o dezbatere publica pe tema noii legi de retinere a datelor generate de furnizorii de comunicatii....

Dupa ce legea "Big Brother" a starnit controverse si s-a pus problema ascultarii telefoanelor unor membri ai Guvernului, Mircea Geoana a declarat ca doreste o dezbatere publica pe tema noii legi de retinere a datelor generate de furnizorii de comunicatii.

Ca o gluma, Geoana a declarat ca ii este teama sa isi mai foloseasca telefonul, dupa ce legea a intrat in vigoare si a mentionat ca o astfel de hotarare pune sub semnul intrebarii conceptul de libertate a cetateanului. Dupa cum va informam anterior, de marti se aplica legea retinerii datelor despre apelurile utilizatorilor in retele fixe sau mobile, urmand ca si emailurile sa fie monitorizate din martie.

Imediat au urmat acuze, conform carora ascultarea telefoanelor se facea de ceva timp, dar doar in cazul unor oameni politici, ca Iliescu sau Geoana. A fost chiar nevoie ca presedintele Traian Basescu sa il sune pe Iliescu cu cateva zile in urma, pentru a-l asigura ca nu i-a fost ascultat telefonul.

Sursa: Ziua.ro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×