Sony C650X Yuga, un telefon cu ecran de 6 inch, procesor quad core confirmat de benchmark-ul AnTuTu

1.744 ori
<b>Sony C650X Yuga, un telefon cu ecran de 6 inch, procesor quad core confirmat de benchmark-ul AnTuTu</b>știam deja că Sony ar urma să lanseze în curând un model cu nume de cod Odin C650X, dotat cu ecran Full HD de 5 inch, dar iată că japonezii forțează nota cu un terminal cu ecran și mai mare. Scăparea de azi vine din benchmark-ul AnTuTu, care...

știam deja că Sony ar urma să lanseze în curând un model cu nume de cod Odin C650X, dotat cu ecran Full HD de 5 inch, dar iată că japonezii forțează nota cu un terminal cu ecran și mai mare. Scăparea de azi vine din benchmark-ul AnTuTu, care pare a indica existența unui terminal Sony cu diagonală de 6 inch.

Acest model are multe în comun cu Odin, de aceea și numele de cod apropiat, C660X. Cele două împart același procesor: un Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 quad core, plus 2 GB RAM. Yuga obtine 11.321 puncte în AnTuTu și se pare că rulează Android 4.1.1. Jelly Bean. Ca de obicei vă sfătuim să priviți aceste zvonuri cu precauție, iar partea bună aici e că Sony e gata să lanseze un val de terminale puternice în sfârșit, care să îi servească drept flagshipuri și modele rivale cu Galaxy S III și iPhone 5.

Ar fi interesant că Sony să spargă gheața cu ecrane Full HD pe aceste terminale, care merită mai degrabă numele de phableturi decât smartphone-uri. Să vedem dacă producătorul asiatic va risca să includă și un stylus pe aceste modele, deoarece ar fi greu să depășească performanta celor de la Samsung, cu al lor S Pen atractiv.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×