Sony C650X Yuga, un telefon cu ecran de 6 inch, procesor quad core confirmat de benchmark-ul AnTuTu

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.671 ori
<b>Sony C650X Yuga, un telefon cu ecran de 6 inch, procesor quad core confirmat de benchmark-ul AnTuTu</b>știam deja că Sony ar urma să lanseze în curând un model cu nume de cod Odin C650X, dotat cu ecran Full HD de 5 inch, dar iată că japonezii forțează nota cu un terminal cu ecran și mai mare. Scăparea de azi vine din benchmark-ul AnTuTu, care...

știam deja că Sony ar urma să lanseze în curând un model cu nume de cod Odin C650X, dotat cu ecran Full HD de 5 inch, dar iată că japonezii forțează nota cu un terminal cu ecran și mai mare. Scăparea de azi vine din benchmark-ul AnTuTu, care pare a indica existența unui terminal Sony cu diagonală de 6 inch.

Acest model are multe în comun cu Odin, de aceea și numele de cod apropiat, C660X. Cele două împart același procesor: un Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 quad core, plus 2 GB RAM. Yuga obtine 11.321 puncte în AnTuTu și se pare că rulează Android 4.1.1. Jelly Bean. Ca de obicei vă sfătuim să priviți aceste zvonuri cu precauție, iar partea bună aici e că Sony e gata să lanseze un val de terminale puternice în sfârșit, care să îi servească drept flagshipuri și modele rivale cu Galaxy S III și iPhone 5.

Ar fi interesant că Sony să spargă gheața cu ecrane Full HD pe aceste terminale, care merită mai degrabă numele de phableturi decât smartphone-uri. Să vedem dacă producătorul asiatic va risca să includă și un stylus pe aceste modele, deoarece ar fi greu să depășească performanta celor de la Samsung, cu al lor S Pen atractiv.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×