Sony China postează un prim teaser pentru aparatul foto mirrorless Sony A6100

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 543 ori
<b>Sony China postează un prim teaser pentru aparatul foto mirrorless Sony A6100</b>Deși aparatele foto de tip DSLR &icirc;ncă sunt populare at&acirc;t printre fotografii amatori, c&acirc;t și printre profesioniști, modelele mirrorless vin puternic din spate, cum este cazul celor din gama Sony Alpha. Despre un produs pregătit de...

Deși aparatele foto de tip DSLR încă sunt populare atât printre fotografii amatori, cât și printre profesioniști, modelele mirrorless vin puternic din spate, cum este cazul celor din gama Sony Alpha. Despre un produs pregătit de către japonezi vorbim și astăzi, mai precis despre modelul Alpha A6100.

Acesta din urmă tocmai ce a primit un teaser din partea Sony China, detaliu ce scoate la iveală faptul că lansarea oficială se apropie. Din imaginea blurată disponibilă mai sus putem observa o mică parte din design-ul aparatului, acesta urmând a păstra unelele trăsături ce le avem și în acest moment pe A6000.

Desigur, importante vor fi performanțele sale. Ei bine, se vehiculează faptul că noul aparat va primi un senzor BSI de 36 megapixeli (vs. 24.3 mpx pe actualul model), oferind și alte funcții demne de un dispozitiv high-end. Rămâne doar să așteptăm lansarea oficială, moment în care ni se vor prezenta și specificațiile sale tehnice, dar și prețul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×