Sony cunoaște prima creștere semnificativă a valorii acțiunilor după mai bine de 6 ani

724 ori
<b>Sony cunoaște prima creștere semnificativă a valorii acțiunilor după mai bine de 6 ani</b>&Icirc;n ciuda zvonurilor din ultimul timp ce vorbesc despre o posibilă v&acirc;nzare a departamentului de smartphone-uri din cadrul Sony, iată că astăzi compania japoneză are parte de vești bune direct de la bursă. Aflăm că Sony a...

În ciuda zvonurilor din ultimul timp ce vorbesc despre o posibilă vânzare a departamentului de smartphone-uri din cadrul Sony, iată că astăzi compania japoneză are parte de vești bune direct de la bursă. Aflăm că Sony a înregistrat prima creștere cu adevărat semnificativă a valorii acțiunilor după mai bine de 6 ani.

Această informație vine la scurt timp de la aflarea faptului că în luna februarie, companiile de origine japoneză au reușit să livreze cu până la 50% mai multe device-uri în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut.

Din punct de vedere al cifrelor exacte, ni se dezvăluie că Sony a încheiat ziua de miercuri la bursă cu o cotație de 31.4$ per acțiune. Potrivit informațiilor strânse de publicațiile japoneze, afacerea cu senzorii foto CMOS ocupă primul loc în topul celor mai profitabile departamente.

Ca urmare a acestui fapt, Sony pregătește investiții de aproximativ 1.2 miliarde dolari pentru 2016, bani ce vor servi pentru o nouă linie de producție care va permite dezvoltarea unui număr cu mult mai mare de senzori foto. În același timp, se dorește și introducerea unor senzori low-cost pentru terminalele de buget.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×