ZTE A880 (2015) pare pregătit de lansare; imagini de presă cu acesta dezvăluie prezența unui senzor de amprente

1.653 ori
<b>ZTE A880 (2015) pare pregătit de lansare; imagini de presă cu acesta dezvăluie prezența unui senzor de amprente</b>&Icirc;n toamna anului trecut, cei de la ZTE lansau un telefon ce nu a fost at&acirc;t de mediatizat, și anume A880, terminal cu display HD de 5 inch, procesor quad-core pe 64 bit și 1 GB RAM. Astăzi, imagini cu un posibil succesor pentru acest model...

În toamna anului trecut, cei de la ZTE lansau un telefon ce nu a fost atât de mediatizat, și anume A880, terminal cu display HD de 5 inch, procesor quad-core pe 64 bit și 1 GB RAM. Astăzi, imagini cu un posibil succesor pentru acest model se afișează pe web, dezvăluind totodată și prezența unui senzor de amprente.

Deși specificațiile complete ale acestui model sunt necunoscute, remarcăm plasarea senzorului de amprente pe spatele său, chiar sub camera foto. Din punct de vedere al design-ului, ZTE A880 (2015) pare a se inspira puțin mai mult de la iPhone 5C, mai ales prin carcasa rotunjită disponibilă în multe nuanțe colorate.

ZTE B880

Ne-am putea aștepta ca acest device să aducă un display FHD de 5 inch, un procesor octa-core, 2 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 13 megapixeli. Un lucru bizar pe care îl putem vedea în prima fotografie este data afișată pe display, și anume 15 aprilie 2014. Lăsând acest aspect deoparte, cum vi se pare ZTE A880 (2015)?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×