Unde mi-am rătăcit telefonul? Google Search știe acum răspunsul la această întrebare

1.302 ori
<b>Unde mi-am rătăcit telefonul? Google Search știe acum răspunsul la această întrebare</b>Dacă p&acirc;nă acum foloseam motorul de căutare Google pentru aflarea răspunsurilor la &icirc;ntrebările ce ne macină, de astăzi putem folosi această platformă și pentru a ne găsi telefonul pierdut. Tot ce avem de făcut este să introducem...

Dacă până acum foloseam motorul de căutare Google pentru aflarea răspunsurilor la întrebările ce ne macină, de astăzi putem folosi această platformă și pentru a ne găsi telefonul pierdut. Tot ce avem de făcut este să introducem în caseta de căutare următorul text “find my phone”, iar ulterior locația acestuia ne va fi afișată pe hartă.

Noua funcție din Google Search este similară cu cea prezentă în Android Device Manager, platforma de unde putem bloca accesul la terminalul rătăcit sau furat. Localizarea telefonului se va realiza prin intermediul sateliților GPS, iar în cazul în care conexiunea WiFi este activă, vom primi o locație și mai precisă a acestuia.

Totodată, avem și posibilitatea de a selecta butonul Ring, moment în care telefonul va suna la volum maxim preț de 5 minute și astfel găsi cu ușurință device-ul nostru. Pentru a beneficia de această funcție, avem nevoie de cea mai recentă versiune a aplicației Google pe telefonul nostru, cât și de logarea în același cont pe desktop.

Care a fost cel mai ciudat loc în care v-ați rătăcit telefonul?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×