Sony Ericsson a patentat PSP Phone

1.330 ori
<b>Sony Ericsson a patentat PSP Phone</b>Ne apropiem oare de momentul lansarii celebrului PSP Phone? Cel mai nou patent al celor de la Sony Ericsson poate fi un indicator al acestui fapt, in special daca aruncam o privire asupra designului. Patentul este cunoscut sub numele de "Terminal bazat pe...

Ne apropiem oare de momentul lansarii celebrului PSP Phone? Cel mai nou patent al celor de la Sony Ericsson poate fi un indicator al acestui fapt, in special daca aruncam o privire asupra designului.

Patentul este cunoscut sub numele de "Terminal bazat pe orientare si dotat cu touchscreen cu feedback prin vibratii". Se pare ca oricare ar fi numele sau final, un PSP Phone e demn de luat in calcul, dotat cu un display in stil iPhone. Noul handset va include un accelerometru si va suporta feedback haptic, aceste functii fiind potentate de softuri pe masura.

Datorita feedbackului tactil furnizat de catre sistemul haptic, nu veti mai avea nevoie de taste, dar veti avea nevoie de un strat protector pentru display, cel putin in cazul petelor de grasime lasate dupa o sesiune de gaming. Ne intrebam totusi, daca un PSP Phone va insemna sfarsitul seriei PSP, sau un nou inceput pentru acest gen de terminale mobile/console. Pe cand si un anunt oficial, Sony?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×