100 de milioane de dolari pentru companiile care dezvolta softuri pentru iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 730 ori
<b>100 de milioane de dolari pentru companiile care dezvolta softuri pentru iPhone</b>Simultan cu lansarea SDK-ului iPhone, Apple a anuntat crearea unui fond de 100 de milioane de dolari, sub numele de iFund. Acesta va fi distribuit companiilor care dezvolta aplicatii pentru iPhone. Initiativa iFund va fi condusa de Matt Murphy,...

Simultan cu lansarea SDK-ului iPhone, Apple a anuntat crearea unui fond de 100 de milioane de dolari, sub numele de iFund. Acesta va fi distribuit companiilor care dezvolta aplicatii pentru iPhone.

Initiativa iFund va fi condusa de Matt Murphy, reprezentantul firmei de investitii Kleiner Perkins Caufield & Byers, din Silicon Valley. Aceasta mutarea aminteste de cea similara facuta de catre CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, care a distribuit 10 milioane de dolari companiilor care creau aplicatii pentru Facebook.com. Conform site-ului Kleiner Perkins, iFund este o initiativa de 100 de milioane de dolari ca va finanta ideile revolutionare si produsele care vor schimba radical platforma lui iPhone si iPod Touch.

iFund este adresat companiilor care produc aplicatii, servicii si componente, indiferent de marimea acestor firme. Odata cu anuntul acestei metode de finantare a venit si vestea conform careia Sun Microsystems folosesc la ora actuala SDK-ul iPhone pentru a dezvolta o varianta Java pentru acest handset. Vom vedea astfel de softuri gata de utilizare pana la inceputul celui de-al doilea trimestru al anului.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×