Allview lanseaza un nou GPS: 1103 Navigator

2.490 ori
<b>Allview lanseaza un nou GPS: 1103 Navigator</b>Allview tocmai a anunta lansarea pe piata romaneasca a unui sistem navigational, pe numele sau GPS 1103 Navigator. Acest produs incorporeaza un receptor satelit SIRF Atlas V4 cu 30 de canale cu sensibilitate sporita, iar gadgetul este bazat pe OS-ul...

Allview tocmai a anunta lansarea pe piata romaneasca a unui sistem navigational, pe numele sau GPS 1103 Navigator. Acest produs incorporeaza un receptor satelit SIRF Atlas V4 cu 30 de canale cu sensibilitate sporita, iar gadgetul este bazat pe OS-ul Windows CE 5.0.

Vom avea in curand in teste acest GPS si vi-l vom prezenta in actiune, dar pana atunci trebuie sa aflati ca Allview 1103 vine cu un design placut si o grosime de doar 12 mm. Ecranul are o diagonala de 4.3 inchi si o rezolutie de 480 x 272 pixeli, iar printre specificatiile terminalului navigational se mai numara o memorie interna de 64 MB si un slot pentru carduri SD de pana la 8 GB.

Allview 1103 permite vizualizarea fotografiilor si clipurilor video din memoria sa, iar la capitolul soft navigational veti folosi Traffic GPS, care vine preinstalat pe acest gadget. Printre functiile sale se numara: ghidare vocala in limba romana, navigarea dupa codul postal, afisarea pozitiei camerelor fixe si furnizarea de informatii despre trafic.

Aparatul vine la pretul de 779 RON si mai multe detalii aflati din pagina produsul de pe site-ul Allview.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×