Robotul care joacă Angry Birds versus omul pasionat de jocuri! Cine va câștiga? (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.429 ori
<b>Robotul care joacă Angry Birds versus omul pasionat de jocuri! Cine va câștiga? (Video)</b>Angry Birds a stârnit adevărate pasiuni în rândul gamerilor pe mobil și se pare că a prins chiar și la roboți, dacă ne luăm după clipul de mai jos, care le face reclamă celor de la OptoFidelity. Aceasta este o companie finlandeză care se...

Angry Birds a stârnit adevărate pasiuni în rândul gamerilor pe mobil și se pare că a prins chiar și la roboți, dacă ne luăm după clipul de mai jos, care le face reclamă celor de la OptoFidelity. Aceasta este o companie finlandeză care se ocupă de optică mecanică și tehnologia din domeniul opticii.

în plus ei creează și sisteme de testat display-uri, cum este cel din clipul cu Angry Birds. Pentru a crea un robot care să joace titlul celor de la Rovio (creatorul finlandez al lui Angry Birds), inginerii OptoFidelity au construit un sistem real time programabil. Bănuim că acest sistem se bazează pe depistarea imaginilor de pe ecran și reacția la gameplay-ul pus la dispoziție, care în acest caz necesită ca robotul să apese pe ecran destul de precis încât să ucidă porcii verzi.

Privind lucrurile naiv, problema este simplă: dacă în viitor roboții ne vor provoca la jocuri și reușesc să ne învingă, le putem tăia oricând curentul nu-i așa? Iată și un making of pentru reclamă:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×