Sony Ericsson C902 Cyber-shot, varianta Titanium, noul telefon al lui James Bond

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.175 ori
<b>Sony Ericsson C902 Cyber-shot, varianta Titanium, noul telefon al lui James Bond</b>Sony Ericsson tocmai a anuntat ca noul telefon al lui James Bond va fi editia limitata Titanium Silver a lui C902 Cyber-shot. Agentul secret va utiliza un handset cu o camera de 5 megapixeli in urmatorul film al seriei, Quantum of Solace. Vom vedea filmul...

Sony Ericsson tocmai a anuntat ca noul telefon al lui James Bond va fi editia limitata Titanium Silver a lui C902 Cyber-shot. Agentul secret va utiliza un handset cu o camera de 5 megapixeli in urmatorul film al seriei, Quantum of Solace.

Vom vedea filmul in luna noiembrie a acestui an, iar prima imagine cu handsetul a aparut via Expansys, retailerul oficial al telefonului. C902, in varianta speciala este disponibil acum pentru pre-comanda prin intermediul distribuitorului anterior mentionat. In ce priveste lista de specificatii, C902 este identic cu handsetul original, dar el soseste si cu o serie de continuturi in memorie, destinate fanilor lui 007.

Printre acestea se numara screensavere, wallpaper-uri, o tema James Bond, un trailer al filmului, interviuri cu actorii si jocul pentru telefonul mobil "Top Agent". Sony Ericsson C902 Cyber-shot, editia Titanium Silver va fi disponibil la nivel global incepand cu ultimul trimestru al acestui an, dar doar pentru o perioada limitata. Nu avem nici o informatie despre pretul acestui terminal mobil deocamdata.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×