Sony Ericsson C902 Cyber-shot, varianta Titanium, noul telefon al lui James Bond

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.194 ori
<b>Sony Ericsson C902 Cyber-shot, varianta Titanium, noul telefon al lui James Bond</b>Sony Ericsson tocmai a anuntat ca noul telefon al lui James Bond va fi editia limitata Titanium Silver a lui C902 Cyber-shot. Agentul secret va utiliza un handset cu o camera de 5 megapixeli in urmatorul film al seriei, Quantum of Solace. Vom vedea filmul...

Sony Ericsson tocmai a anuntat ca noul telefon al lui James Bond va fi editia limitata Titanium Silver a lui C902 Cyber-shot. Agentul secret va utiliza un handset cu o camera de 5 megapixeli in urmatorul film al seriei, Quantum of Solace.

Vom vedea filmul in luna noiembrie a acestui an, iar prima imagine cu handsetul a aparut via Expansys, retailerul oficial al telefonului. C902, in varianta speciala este disponibil acum pentru pre-comanda prin intermediul distribuitorului anterior mentionat. In ce priveste lista de specificatii, C902 este identic cu handsetul original, dar el soseste si cu o serie de continuturi in memorie, destinate fanilor lui 007.

Printre acestea se numara screensavere, wallpaper-uri, o tema James Bond, un trailer al filmului, interviuri cu actorii si jocul pentru telefonul mobil "Top Agent". Sony Ericsson C902 Cyber-shot, editia Titanium Silver va fi disponibil la nivel global incepand cu ultimul trimestru al acestui an, dar doar pentru o perioada limitata. Nu avem nici o informatie despre pretul acestui terminal mobil deocamdata.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×