Interfata Mac pe BlackBerry, cu ajutorul temei FlowBerry

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 957 ori

Noua tema FlowBerry este destinata posesorilor de BlackBerry-uri care adora Mac-urile si interfata acestora si doresc o experienta similara pe handseturile produse de RIM. Priviti interfata in actiune intr-un clip video de prezentare, pe care-l puteti...

Noua tema FlowBerry este destinata posesorilor de BlackBerry-uri care adora Mac-urile si interfata acestora si doresc o experienta similara pe handseturile produse de RIM. Priviti interfata in actiune intr-un clip video de prezentare, pe care-l puteti vizualiza dand click pe imaginea urmatoare:

FlowBerry

Dupa cum puteti vedea, tema produsa de catre cei de la bplay foloseste un sistem similar cu popularul Cover Flow, dar asemanarile se termina aici. Iconurile ecranului home pot fi doar admirate si nu accesate deocamdata, amintind de continuturile DRM si politica de "blocare" Apple. Cei de la bplay afirma ca FlowBerry este compatibil cu toate softurile de pe BlackBerry, dar opereaza cel mai bine pe OS-ul 4.3.

Iconurile ecranului Home (care nu pot suferi modificari) sunt Messages, Calendar, Adress Book, Media, SMS/MMS, BlackBerry Messenger, MemoPad si Keyboard Lock. Pe cand si o astfel de interfata pe telefoanele Nokia, eventual cea specifica lui iPhone pe mult-asteptatul Tube? Deja am vazut si celebra consola Sony PSP beneficiind de un "skin" ce aminteste de Apple OS X, de asemenea destinat pasionatilor de Mac-uri.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×