Sony Ericsson C905 Plus, upgrade pentru un super cameraphone

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 3.145 ori
<b>Sony Ericsson C905 Plus, upgrade pentru un super cameraphone</b>Unul dintre cele mai celebre telefoane cu camera, Sony Ericsson C905, a primit un upgrade recent, la versiunea C905 Plus, care vine cu o functie de detectare a zambetului. In afara de functia Smile Shutter, terminalul, disponibil acum si in varianta roz,...

Unul dintre cele mai celebre telefoane cu camera, Sony Ericsson C905, a primit un upgrade recent, la versiunea C905 Plus, care vine cu o functie de detectare a zambetului.

In afara de functia Smile Shutter, terminalul, disponibil acum si in varianta roz, pentru domnisoare, va sosi cu un bonus: un card de memorie de 8 GB. Nu cunoastem pretul lui C905 Plus, dar stim ca telefonul este complet compatibil cu YouTube, asa ca ar fi bine sa il folositi in tandem cu un abonament tip date nelimitat.

Restul specificatiilor au ramas neschimbate, fata de modelul C905 original, astfel ca varianta Plus va veni cu un accelerometru, suport pentru conectivitate WiFi, HSDPA 3.6 Mbps, Bluetooth 2.0 cu A2DP, USB 2.0 si aceeasi camera de 8 megapixeli, cu autofocus si blitz xenon. In plus, terminalul va suporta geotagging, captura video QVGA la 30 fps si radio FM stereo cu RDS.

[Via: Uberphones.com]

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×