Sony Ericsson Cyber-shot C702 si C902, camera phones la superlativ

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 3.468 ori
<b>Sony Ericsson Cyber-shot C702 si C902, camera phones la superlativ</b>Tot ce a fost zvon marca Sony Ericsson in ultimele zile devine realitate astazi in cadrul Mobile World Congress. Printre noile terminale prezentate de catre producator se numara si 2 membri ai familiei Cyber-shot, C702 si C902. Ceea ce stiam drept zvonul...

Tot ce a fost zvon marca Sony Ericsson in ultimele zile devine realitate astazi in cadrul Mobile World Congress. Printre noile terminale prezentate de catre producator se numara si 2 membri ai familiei Cyber-shot, C702 si C902.

Ceea ce stiam drept zvonul K820 este de fapt C902, in vreme ce C702 este modelul despre care informam ca este rezistent la contactul cu apa si praful. C702 este dotat cu o camera de 3.2 megapixeli, iar terminalul poate fi folosit cu o singura mana pentru a imortaliza momentele importante, chiar si atunci cand sunteti ocupati cu alte activitati. GPS-ul se afla pe lista de specificatii a acestui terminal, impreuna cu Google Maps for Mobile.

Vecinul sau de lansare, C902 este o bijuterie cu camera de 5 megapixeli, dotata cu autofocus, sistem de detectare faciala, un blitz generos si memorie interna de 160MB. In cazul in care spatiul de stocare nu este de ajuns, puteti folosi oricand slotul pentru carduri de memorie Memory Stick Micro. Ambele modele SE vor fi disponibile la jumatatea acestui an, in 2 versiuni, una UMTS 2100 si una quadband EDGE. C702 soseste in variante de culoare neagra si albastra, in vreme ce C902 soseste in negru si rosu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×