2 noi telefoane cu touchscreen de la Sony Ericsson: G700 si G900

5.876 ori
<b>2 noi telefoane cu touchscreen de la Sony Ericsson: G700 si G900</b>Seria "G" pe care v-o anuntam pregatita pentru lansare in cadrul Mobile World Congress si-a facut debutul, sub obladuirea celor de la Sony Ericsson. Analizam primii sai membri in randurile urmatoare: G700 si G900 sunt cei mai proaspeti membri ai familiei...

Seria "G" pe care v-o anuntam pregatita pentru lansare in cadrul Mobile World Congress si-a facut debutul, sub obladuirea celor de la Sony Ericsson. Analizam primii sai membri in randurile urmatoare:

G700 si G900 sunt cei mai proaspeti membri ai familiei Sony Ericsson, fiind considerati mai degraba "organizere touchsreen" decat telefoane mobile. G700, cel mai slab dotat dintre cele doua, include un display touchscreen cu diagonala de 2.4 inch si o camera de 3.2 megapixeli. G900 creste miza integrand WiFi plus o camera de 5 megapixeli cu autofocus si mod de fotografiere continua.

Marele avantaj al ambelor modele este capacitatea de a lua notite cu ajutorul unui stylus pe display-ul handseturilor. Aceste notite pot fi salvate sub forma de "post-it"-uri virtuale pe ecranul Home al telefoanelor, astfel ca nu veti uita vreodata sa cumparati lapte sau un nou Memory Stick Micro pentru telefon. Ambele terminale vor fi lansate in cel de-al doilea trimestru al anului, in variante GSM 900/1800/1900 si UMTS 2100, G700 fiind disponibil in culoare "bronz matase", iar G900 in nuante de rosu si negru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×