Sony Ericsson este telefonul oficial al FIFA World Cup 2010

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.807 ori
<b>Sony Ericsson este telefonul oficial al FIFA World Cup 2010</b>Sony Ericsson a anuntat recent ca a fost numit brandul oficial de telefoane mobile al Cupei Mondiale FIFA, editia 2010. Intelegerea cu FIFA permite celor de la SE sa fie asociati cu cel mai popular sport din lume si se adauga unui portofoliu deja bogat de...

Sony Ericsson a anuntat recent ca a fost numit brandul oficial de telefoane mobile al Cupei Mondiale FIFA, editia 2010. Intelegerea cu FIFA permite celor de la SE sa fie asociati cu cel mai popular sport din lume si se adauga unui portofoliu deja bogat de sponsorizari.

Sony Ericsson va aplica lectia invatata prin sponsorizarea turneului WTA, cea mai mare de acest gen intr-un sport feminin profesionist. Compania profita de ocazii si evenimente de acest tip pentru a intra in contact cu publicul, oferind experiente noi si interesante. Telefoanele produse de Sony Ericsson vor fi cele oficiale FIFA World Cup 2010, astfel ca acestea vor sosi cu functii si continuturi exclusive, legate de evenimentul sportiv ce va avea loc peste 2 ani.

Deocamdata nu stim pana la ce nivel ajunge aceasta sponsorizare, dar suntem siguri ca vom vedea terminale mobile branduite FIFA WC 2010 lansate pe piata in 2009 si 2010. 3 metode de promovare vom vedea in mod clar: continuturi specializate, servicii oferite de Sony Ericsson si functii ale handseturilor create special pentru aceasta competitie sportiva.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×