Sony Ericsson FH, un telefon care se poate desparti in 2 segmente

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.463 ori
<b>Sony Ericsson FH, un telefon care se poate desparti in 2 segmente</b>De vreme ce Sony Ericsson nu mai produce designuri interesante de telefoane, ne multumim si cu prototipuri sau concepte, cum este cel din imaginea de mai jos. Creat de designerul Du Jun, Sony Ericsson FH vine cu un format foarte interesant, care ii...

De vreme ce Sony Ericsson nu mai produce designuri interesante de telefoane, ne multumim si cu prototipuri sau concepte, cum este cel din imaginea de mai jos. Creat de designerul Du Jun, Sony Ericsson FH vine cu un format foarte interesant, care ii permite sa isi modifice designul prin glisare, atat verticala cat si orizontala.

Rotirea sa laterala da nastere unui terminal cu ecran mai mare, ideal pentru vizualizarea clipurilor video si web browsing. De asemenea, SE FH se poate desparti in 2 handseturi de dimensiuni mai mici, ce pot fi folosite drept walkie talkie, fiind astfel ideale pentru cupluri sau prieteni. De remarcat este prezenta interfatei tip iPhone pe acest handset si a browserului Safari.

Observam si ca handsetul vine cu 2 camere, una de 3 megapixeli in partea din spate si una frontala pentru videoconvorbiri.

Sony Ericsson FH, un telefon care se poate desparti in 2 segmente

Sony Ericsson FH, un telefon care se poate desparti in 2 segmente

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×