Samsung F480 - faceti cunostinta cu viitorul terminal touchscreen

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.193 ori
<b>Samsung F480 - faceti cunostinta cu viitorul terminal touchscreen</b>Samsung F480 este primul dintr-o serie de telefoane dotate cu touchscreen care vor fi lansate pe piata in acest an. Terminalul va fi dotat cu noua interfata TOUCHWiZ, o camera de 5 megapixeli cu autofocus si o lentila video CMOS. Lentilele CMOS sunt...

Samsung F480 este primul dintr-o serie de telefoane dotate cu touchscreen care vor fi lansate pe piata in acest an. Terminalul va fi dotat cu noua interfata TOUCHWiZ, o camera de 5 megapixeli cu autofocus si o lentila video CMOS.

Lentilele CMOS sunt prezente de obicei la camerele DSLR high-end astfel ca este uimitor sa descoperim acest feature la un telefon mobil, in special la unul care masoara doar 11.6 mm grosime, 98.4 mm inaltime si 55 mm latime. Aceeasi camera a lui F480 va detecta automat fetele subiectilor fotografiati si va sosi cu un stabilizator de imagine. Lista de specificatii continua cu un "mod zambet" care detecteaza zambetele celor dragi fotografiati, iar printre feature-uri regasim si memoria de 240MB, slotul pentru carduri microSD (maxim 8GB) si o baterie de 1000 mAh.

Aceasta baterie va rezista 3 ore in modul convorbire si 250 de ore in standby, iar telefonul Samsung suporta conectivitate HSDPA si USB 2.0. Interfata handsetului este usor de utilizat si suporta "drag and drop", sosind si cu un meniu incarcat de widgeturi si functii asociate acestora: ceas, player radio, player audio si remindere de tot soiul. Lansarea lui Samsung F480 din iunie va fi promovata cu ajutorul unei campanii puternice de advertising in Europa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×