Sony Ericsson G902, smartphone cu o camera mai buna decat un Cyber-shot

2.758 ori
<b>Sony Ericsson G902, smartphone cu o camera mai buna decat un Cyber-shot</b>Telefonul Sony Ericsson G902 este o surpriza placuta in avalansa de terminale a brandului responsabil cu seriile Walkman si Cyber-shot, desi terminalul este deocamdata la stadiul de concept. Camera sa performanta ar face chiar si un super Sony Ericsson...

Telefonul Sony Ericsson G902 este o surpriza placuta in avalansa de terminale a brandului responsabil cu seriile Walkman si Cyber-shot, desi terminalul este deocamdata la stadiul de concept. Camera sa performanta ar face chiar si un super Sony Ericsson din seria Cyber-shot sa paleasca.

Creat de catre utilizatorul Razec, de pe forumul Esato, acest handset este doar o frantura a lansarilor de concepte efectuate in cadrul comunitatii anterior mentionate. "Supertelefonul", cum il numesc cei de la Concept Phones este dotat cu o camera de 7.2 megapixeli cu senzor CCD, care asigura o calitate de exceptie a pozelor facute cu ajutorul terminalului. G902 soseste dotat cu focus multipoint, controlat prin intermediul unui sistem touch, dar si zoom optic de 3x.

Sony Ericsson G902

Sony Ericsson G902 este un smartphone hibrid compact ruland UIQ, intr-o carcasa slim si sexy, de culoare neagra. Lista sa sumara de specificatii tehnice este completata de un blitz Xenon, prezent si la majoritatea telefoanelor Cyber-shot. Iata ca telefoanele concept devin tot mai realiste si daca fiecare firmware oficial e insotit de un firmware creat de hackeri, la fel orice anunt oficial al unui telefon soseste impreuna cu un telefon concept creat de designerii de la Esato sau alte comunitati similare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×