Cubanezii cumpara telefoane mobile pentru prima oara

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 859 ori
<b>Cubanezii cumpara telefoane mobile pentru prima oara</b>Sute de cubanezi au format o coada la birourile companiei locale de telefonie ieri, deoarece noul guvern, al lui Raul Castro le permite sa beneficieze in premiera de telefoane mobile. Mii de persoane vor profita de aceasta ocazie in zilele urmatoare, desi...

Sute de cubanezi au format o coada la birourile companiei locale de telefonie ieri, deoarece noul guvern, al lui Raul Castro le permite sa beneficieze in premiera de telefoane mobile.

Mii de persoane vor profita de aceasta ocazie in zilele urmatoare, desi chiar si cel mai ieftin telefon si abonament vor costa enorm pentru omul de rand. Pe lista produselor care sunt acum disponibile in sfarsit pentru cubanezi regasim si DVD playere, computere si alte produse electronice, plus posibilitatea de a se caza la hoteluri pana acum rezervate exclusiv strainilor. Cuba are rata de penetrare a telefoniei mobile cea mai scazuta din America Latina, iar serviciile erau folosite pana acum doar de catre turisti straini si oficiali ai Guvernului.

Noii clienti vor plati pentru convorbiri prin intermediul cartelelor prepaid cumparate cu bani gheata si vor putea efectua chiar si apeluri internationale. Singura problema este ca unii utilizatori vor trebui sa munceasca luni bune, pentru a-si permite un telefon bun si o cartela decenta. Compania ETECSA detine monopolul pe piata telecomunicatiilor din Cuba, reprezentand un parteneriat cu Telecom Italia si oferind clientilor cubanezi serviciile anterior mentionate.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×