Cubanezii cumpara telefoane mobile pentru prima oara

897 ori
<b>Cubanezii cumpara telefoane mobile pentru prima oara</b>Sute de cubanezi au format o coada la birourile companiei locale de telefonie ieri, deoarece noul guvern, al lui Raul Castro le permite sa beneficieze in premiera de telefoane mobile. Mii de persoane vor profita de aceasta ocazie in zilele urmatoare, desi...

Sute de cubanezi au format o coada la birourile companiei locale de telefonie ieri, deoarece noul guvern, al lui Raul Castro le permite sa beneficieze in premiera de telefoane mobile.

Mii de persoane vor profita de aceasta ocazie in zilele urmatoare, desi chiar si cel mai ieftin telefon si abonament vor costa enorm pentru omul de rand. Pe lista produselor care sunt acum disponibile in sfarsit pentru cubanezi regasim si DVD playere, computere si alte produse electronice, plus posibilitatea de a se caza la hoteluri pana acum rezervate exclusiv strainilor. Cuba are rata de penetrare a telefoniei mobile cea mai scazuta din America Latina, iar serviciile erau folosite pana acum doar de catre turisti straini si oficiali ai Guvernului.

Noii clienti vor plati pentru convorbiri prin intermediul cartelelor prepaid cumparate cu bani gheata si vor putea efectua chiar si apeluri internationale. Singura problema este ca unii utilizatori vor trebui sa munceasca luni bune, pentru a-si permite un telefon bun si o cartela decenta. Compania ETECSA detine monopolul pe piata telecomunicatiilor din Cuba, reprezentand un parteneriat cu Telecom Italia si oferind clientilor cubanezi serviciile anterior mentionate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×